top of page
IMG_1552.jpeg

over mij

mijn verhaal 

In eerste instantie ben ik  leerkracht basis onderwijs geworden. Om dan via veel omwegen op mijn 29ste een eigen zaak te beginnen in een wereld waar ik me thuis voelde; de filmwereld. Ik ging catering doen bij commercials en future films en wat begon als weer iets nieuws voor waarschijnlijk tijdelijk, groeide uit tot een succesvol en bloeiend bedrijf waar ik mijn dienstbaarheid, intuïtieve gave, creativiteit en organisatietalent volop in kwijt kon. 33 Jaar lang heb ik met veel liefde de innerlijke mens verzorgd tijdens opnamedagen voor crew & cast. 

Onderwijl hield ik me bezig met de psyche van de mens en volgde talloze opleidingen en cursussen, praktisch & spiritueel. Uiteindelijk ben ik van letterlijk voeden naar geestelijk voeden gegaan. 

De mens en zijn ontwikkeling, het brein, hoe het werkt, wat we er allemaal mee kunnen, hoe we in patronen terecht kunnen komen, wat familie ermee te maken heeft en hoe lang het kan duren voordat je achter je eigen purpose komt, het zijn allemaal terreinen waar ik me in geschoold heb. Deels ook door eigen ervaring.

 

In het sjamanisme vond ik Mijn weg was lang en intens simpelweg omdat je niet de tools voorhanden hebt om ontstane patronen te doorbreken. Vaak  patronen die al van generatie op generatie overgegaan zijn. 

Maar al te vaak hebben we angst of boosheid ontwikkeld of hebben depressieve gevoelens. En dat is nou precies wat ons tegenhoudt om het grotere plaatje te zien. Ik help je graag overzicht te krijgen en niet meer van de ene emotie in de andere te vallen. 

 Ik kom nooit uitgeleerd maar als psychosociaal therapeut heb ik mijn purpose gevonden. 

Vooral omdat mijn expertise kwijt en kan ik tal van tools voor je inzetten om disfunctionele problemen aan te pakken zodat jij je eigen potentieel weer volop kunt gaan benutten. 

Een betrokken en liefdevolle aanpak waar confrontatie niet geschroomd wordt. En waar ik mijn levenservaring, expertise en helende gaven voor je inzet, zodat jij weer verder kan. 

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page